Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Raam kapot?

Glasschade
Glasschade in uw woning of op uw werk wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen.
Naast voor tocht in het huis, zorgt glasschade ervoor dat inbrekers makkelijker naar binnen komen.
Ook vormt het kapotte glas een risico voor uw kinderen en/of huisdieren. Het is dan ook van belang dat u zo snel mogelijk contact met GlasNed24 opneemt, want voor GlasNed24 staat u en uw veiligheid centraal. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl.

24-uurs glasservice
Zelfs als midden in de nacht uw raam kapot gaat, staat GlasNed24 voor u klaar. Als professioneel glasschadeherstelbedrijf staan wij in geval van nood, binnen een uur bij u voor de deur. Wij staan er om bekend dat wij snel en efficiënt handelen. Door duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Onze ervaren glasmonteurs zijn gespecialiseerd in raam reparatie en komen naar u toe wanneer u dat uitkomt.

Professionele glasmonteurs
Een gebeurtenis waarvan glasschade het gevolg is kan soms erg vervelend zijn. Wij willen u ontzorgen en vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Zo staat u direct in contact met onze specialistische glasmonteur en kunt u bij hem terecht voor al uw vragen. Onze monteurs hebben hun sporen reeds verdiend in de glaswereld en kunnen u hierdoor adviseren op het gebied van glaskeuze. Zo kunt u kiezen voor glas dat geluids- of zonwerend is of voor glas dat beter isoleert.

Declaratie van uw raam reparatie
Bij glasschade is het in de eerste plaats belangrijk dat u de situatie in kaart brengt. Waar zit de schade en wat is de schade. Daarnaast is het van belang dat u gevaarlijke situaties vermijdt. Breng uzelf, uw kinderen en/of huisdieren in veiligheid. Bij aankomst maakt GlasNed24 eerst foto’s voor de verzekering. Dit in verband met de declaratie van uw raam reparatie. Nadat de foto’s zijn gemaakt ruimen onze specialisten de gevolgen van de schade op.

Raam kapot verzekering
Kijk bij glasschade, zoals een kapot raam, hoe u verzekerd bent. Een verzekering kan de gemaakte kosten bij raam reparatie dekken. De eerder gemaakte foto’s zorgen ervoor dat het de verzekeringsmaatschappij duidelijk wordt welke schade er is geleden. GlasNed24 is aangesloten bij alle verzekeringen, in geval van ruitschade kunnen wij de kosten voor u declareren.

Kortom: Voor professionele en zorgeloze raam reparatie neem contact op met telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl.

 

Paste your AdWords Remarketing code here