Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Nieuws

GlasNed24 nieuws

AFD Adviesgroep te Opmeer, One Call, Fix All helemaal ons ding.

22 July 2014

Opmeer, 22-07-2014.

De klanten van AFD Adviesgroep te Opmeer weten het al: AFD heeft service hoog in het vaandel staan!

“Wij zijn van mening dat als een klant een schade heeft, deze genoeg aan zijn hoofd heeft!” “Als een klant een schade bij ons aanmeld, nemen wij deze het liefst helemaal van ze over, daar zijn we goed in en daarom zijn ze bij ons aangesloten”
Volgens de heren Hoogland en Tuinstra, beide reeds lang verbonden aan AFD Adviesgroep, is dit een onderdeel van hun DNA geworden. “We sturen de klant niet weg met een telefoonnummer, maar gaan zelf actief achter herstellers aan, daarom is de samenwerking met GlasNed24 ook een perfect-match” “De GlasNed24 organisatie is doordrongen van het feit dat, als je schade hebt, je hoofd er niet naar staat om ook nog eens te gaan onderhandelen met herstellers, en hebben hiervoor ook nog eens een perfecte tool ontwikkeld, waardoor schades vakkundig en zo goed als ongemerkt worden opgelost”

GlasNed24 sluit naadloos aan bij AFD advies, aangezien zij er net zo overdenken. Het “One Call, Fix All” systeem is bij hun de normaalste zaak van de wereld. Meldkamer, Herstellers en Binnendienst hebben slechts 1 doel voor ogen: De schade zo goed en snel mogelijk herstellen, zodat de gedupeerde snel verder kan met wat belangrijk is!

AFD Adviesgroep en GlasNed24 nemen u de zorgen uit handen!

 

Nieuwsarchief

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Categorieën

0, 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', ); $categories = get_categories($args); ?>
Paste your AdWords Remarketing code here