Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Dubbelglas plaatsen of vervangen

Glasschade

Het ondervinden van glasschade is erg vervelend. U wilt natuurlijk het liefst dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Glasschade kan namelijk leiden tot veel gevaarlijke situaties. Uw kinderen en/of huisdieren zouden zich per ongeluk kunnen bezeren aan het kapotte glas. Daarnaast kan glasschade zorgen voor veel tocht in uw huis en biedt het inbrekers een kans om makkelijker uw huis binnen te dringen. Het is daarom van belang dat er snel een ervaren glaszetter ter plaatse is om uw glasschade te repareren. Neem daarom bij glasschade direct contact op met GlasNed24. Wij van GlasNed24 zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van ruiten. 24 uur per dag staan wij voor u klaar om zo snel mogelijk de glasschade in uw woning te repareren.

Dubbelglas plaatsen

De glas reparatie bij GlasNed24 wordt gedaan door ervaren glaszetters. Naast dat zij vakkundig uw raam zullen repareren of vervangen kunnen zij u ook helpen bij het kiezen van het juiste soort glas. Hierbij wordt er gekeken naar uw huidige raamwerk en wat het meest geschikt is voor uw situatie. Een van de sterkste en meest populairste soort glas is Dubbelglas. Bij dubbelglas zijn er twee glasplaten luchtdicht aan elkaar vastgemaakt waardoor er een isolerende ruimte tussen de glasplaten ontstaat, wat ook wel de spouw wordt genoemd. Naast dat dubbelglas een isolerende werking heeft, zorgt het ook voor een geluidsdemping en is het ook nog eens erg sterk. Er zijn verschillende soorten dubbelglas beschikbaar, de glaszetter kan u hier meer over vertellen.

Naast dubbelglas bieden wij ook enkelglas aan. Enkelglas is een stuk goedkoper dan dubbelglas. Dit komt omdat enkelglas slechts uit één glaslaag bestaat. Hoewel enkelglas bij aankoop goedkoper is, kiezen veel mensen er toch voor om hun enkelglas ruiten te vervangen door dubbelglas. Enkelglas is namelijk erg kwetsbaar en isoleert slecht. Daarnaast gaat enkel glas vaak gepaard met hogere stook- en reparatiekosten. Op lange termijn is dubbelglas vaak een stuk voordeliger.

Naast dubbel en enkel glas hebben we ook andere soorten glas in ons assortiment zoals Thermopane, driedubbelglas en veiligheidsglas. Deze glassoorten bieden we in verschillende varianten en maten. De glaszetter kunt u hier meer informatie over geven en advies geven over wat het meest geschikte soort glas is voor uw situatie.

GlasNed24

Heeft u schade aan uw ruit? Is deze stuk of lek? Wij van GlasNed24 staan voor u klaar om de schade vakkundig te herstellen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via het telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl. Bij spoed kunnen we al binnen een uur ter plaatse zijn, neem bij glasschade daarom direct contact met ons op.

Paste your AdWords Remarketing code here