Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Glas reparatie of glas vervangen

24 uurs glasservice
De glas reparatie bij een glasschade verloopt vaak moeizaam. In veel gevallen laten bedrijven u lang wachten of komen op onverwachte tijdstippen bij u aan de deur. GlasNed24 is anders! Door het snel en efficiënt handelen van GlasNed24 staat u direct in contact met uw professionele glasmonteur. Hierdoor kan uw glas reparatie snel plaats vinden en is uw glasschade snel verholpen. Bij een spoedsituatie met glasschade reageren wij erg snel en staan wij binnen een uur bij u voor de deur.

Glas repareren
Glas repareren is een klus die gedaan moet worden door specialisten, er komt een hoop expertise bij kijken. U wilt niet dat uw raam na reparatie gaat lekken of dat het gaat tochten. Onze ervaren glasmonteurs kunnen u helpen bij het uitzoeken van het juiste glas. Hierbij kijken zij naar de huidige situatie van uw raamwerk en welke functies het wonen voor u nog aangenamer kunnen maken. Daarnaast kijkt de glasmonteur of het nodig is om het raam volledig te vervangen of dat er alleen een glas reparatie moet worden uitgevoerd. Dit alles natuurlijk in overleg met u, als klant van GlasNed24.

Assortiment Glas
Dubbelglas
Dubbelglas is een sterke en populaire glassoort. Het zorgt voor ideale isolatie en goede geluidsdemping. Dubbelglas is de meest gebruikte glassoort, hierdoor zijn er veel verschillende varianten verkrijgbaar. Vraag uw professionele glasmonteur naar de mogelijkheden.

Enkel glas
Enkelglas is een stuk voordeliger dan dubbel glas en bestaat uit slechts 1 glaslaag. Ook enkel glas is verkrijgbaar in diverse soorten en op maat te maken.

Thermopane
De populairste glassoort is thermopane, dit dubbel glas is isolerend en zorgt voor minder warmteverlies. Hierdoor heeft u minder energiekosten en neemt het comfort toe in uw woning. Ook is thermopane verrassend geluids- en inbraakwerend.

Triple/driedubbelglas
Driedubbelglas ook wel Tripleglas genoemd, is een hele sterke en bijzondere glassoort. Dit glas bestaat uit drie lagen met daartussen twee ruimtes gevuld met gas. Hierdoor heeft dit glas een zeer hoge isolerende waarde.

Veiligheidsglas
De extreem sterke glassoort, veiligheidsglas, is erg geschikt voor locaties waar veiligheid van groot belang is. Ook deze glassoort kunnen wij in verschillende soorten en maten bij u plaatsen.

Naast bovenstaande kunt u ook bij ons terecht voor kunststof glas, het plaatsen van folie, glas in lood en voorzetramen. Bespreek de mogelijkheden met uw ervaren glaszetter.

Na uw glasschade
Na schade moet het glas repareren zo snel mogelijk gebeuren. Het kapotte raam en de glasscherven zijn gevaarlijk en de koude wind kan makkelijker naar binnen. Wacht daarom niet te lang tot u contact met ons op neemt. GlasNed24 ontzorgt u graag en maakt met u een afspraak, wanneer het u uitkomt. Zij zullen binnen deze afspraak het glaswerk vakkundig repareren. Na de glas reparatie ruimen zij voor u de werkplaats ook weer netjes op.

Paste your AdWords Remarketing code here