Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Glaszetter Amsterdam

Glasschade

Bent u woonachtig in Amsterdam en heeft u te kampen met glasschade? Neem dan nu contact op met GlasNed24. Onze glaszetters kunnen bij spoed al binnen een uur ter plekke zijn. GlasNed24 werkt met professionele glaszetters die vakkundig te werk gaan.

Glaszetters

U kunt uw glasschade telefonisch of via onze online schadeformulier melden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken om de glasschade te herstellen. Bij spoed kunnen we binnen een uur al ter plekke zijn. Komt een ander tijdstip uw beter uit? Dan komen wij op afspraak.

Bij GlasNed24 kunt u rekenen op vakkundige glaszetters die op afspraak komen en professioneel te werk gaan. Het plaatsen van glas vereist de nodige expertise en dat is ook wat u kunt verwachten van onze glaszetters. Wij werken alleen met ervaren glaszetters die kwalitatief werk leveren en u optimaal advies kunnen geven met betrekking tot het glasschade herstel en glaskeuze. Zij kijken daarbij naar de huidige soort glas en raamwerk. In sommige gevallen is het niet nodig om het glas te vervangen maar kan deze gerepareerd worden. Alles zal in overleg met u worden gedaan. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. De glaszetters gaan pas weg wanneer u compleet tevreden bent. Ook zullen zij al uw vragen beantwoorden wat betreft het glasherstel. Ook kunt u erop rekenen dat de glaszetters alles glasscherven netjes opruimen een schone werkplek achterlaten.

GlasNed24

Wanneer u glasschade ondervindt wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Om voor een lange tijd een kapotte ruit in uw huis te hebben is heel vervelend en kan leiden tot veel gevaarlijke situaties. Zo kunnen kinderen of huisdieren zich bezeren door de huisschade. Daarnaast zorgt de schade voor veel tocht in uw huis en kan het kansen voor inbrekers bieden om makkelijk uw huis binnen te dringen. Wij, van GlasNed24 vinden dat u zo snel mogelijk weer moet kunnen genieten van een veilig en warm huis. Neem bij glasschade daarom zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar telefoonnummer 088-2407 000 of te mailen naar info@glasned24.nl.

Paste your AdWords Remarketing code here