Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

glasschade herstellen

Reparatie glas
Glasschade kan op veel verschillende manieren gebeuren, maar kent ook verschillende vormen. In de eerste plaats is er de ‘zichtbare’ schade, dit is schade aan de buitenkant van het glas. In deze gevallen is reparatie glas nodig. Onze specialisten kunnen de schade incasseren en bij u een glasherstel uitvoeren. Het reparatie glas kan dan zo spoedig mogelijk besteld worden. Ook is het mogelijk dat wij uw glasschade herstellen bij het ontstaan van een glas lek. Hierdoor zal uw beglazing blind slaan. Isolatieglas zijn eigenlijk twee glasplaten die tegen elkaar geplaatst zijn. Tussen deze glasplaten zit een kader, dit kader houdt de glasplaten vast en zorgt ervoor dat de ruimte tussen de glazen luchtdicht is. Wanneer dit kader beschadigd is kan er vocht en vuil tussen de twee glazen komen, hierdoor ontstaat vaak het blind slaan van glas.

GlasNed24 uw partner bij glasherstel
Bovenstaande schades zijn natuurlijk erg vervelend, maar GlasNed24 kan uw glasschade herstellen. GlasNed24 is een jong bedrijf met veel gespecialiseerde werknemers. Deze werknemers zijn al jarenlang actief en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn. Door de verschillende kwaliteiten van onze medewerkers wordt u uitstekend geholpen. Het glasherstel is een taak die veel expertise en ervaring vraagt, dat is wat GlasNed24 u biedt. Neem contact met ons op wanneer uw ruit toe is aan vervanging of tekenen vertoont van schade. In geval van spoed kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl.

Reparatie van glasschade bij een glaslek
Condens, aanslag, vocht of vuil tussen het dubbelglas? Helaas is uw dubbelglas dan lek. Dit is erg vervelend, daarom helpen wij u graag verder. De enige manier om het probleem op te lossen is vervanging. Lekgeslagen dubbelglas kan helaas niet gerepareerd worden.

Hoe ontstaat glasschade bij een glaslek
Tussen het dubbelglas zit een spouw door middel van een afstandhouder, deze is meestal van aluminium. De afstandhouder, ook wel kader genoemd, creëert ruimte tussen de glasbladen. Om te zorgen dat de schone en droge lucht tussen de glasbladen blijft wordt de volledige rand met een speciale kit afgedicht. De volledige rand van de dubbele beglazing mag nooit met direct zonlicht in verbinding staan. Door UV straling of door weersinvloeden kan de hechting van de glasbladen met de eerder genoemde afstandhouder verminderen. Wanneer deze verbinding tussen het glas en de afstandhouder niet meer 100% dicht is, dan spreekt men van een glaslek. Dit zal na verloop van tijd zichtbaar worden. Doordat de aanslag aan de binnenzijde zichtbaar wordt verliest het glas zijn helderheid.

Er ontstaat drukverschil tussen het dubbelglas pakket en de buitenlucht, hierdoor wordt vochtige lucht naar binnen gezogen. De vochtige lucht condenseert en slaat vervolgens op de binnenkant van de ruiten. De kalk welke in de condens zit, zorgt ervoor dat u een witte en wazige aanslag aan de binnenzijde van het glas ziet. Hoe langer de beglazing blijft zitten, hoe meer aanslag er ontstaat. Uiteindelijk zal het glas volledig ondoorzichtig zijn.

Bij GlasNed24 werken wij met de hoogste kwaliteit glas en monteren wij volgens de modernste voorschriften en richtlijnen. Desondanks kan er door een fabricagefout een gebrek ontstaan, waardoor er toch vocht tussen het dubbelglas kan komen. Neem bij een glaslek dan ook direct contact met ons op via telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl.

Paste your AdWords Remarketing code here