Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Raam kapot verzekering

Raam repareren
Vaak zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan zomaar, ook bij u, gebeuren. Dit is natuurlijk vervelend, daarom is het fijn als de glas reparatie snel gerealiseerd wordt. De glas reparatie brengt vaak veel gedoe en kosten met zich mee. Het raam repareren moet snel gebeuren. Hieronder vindt u enkele stappen die u moet ondernemen om de glas reparatie zo spoedig mogelijk te laten gebeuren.

  • Breng de situatie in kaart

Bij glasschade is het handig, net als bij autoschade, voor de verzekering om de situatie te bekijken voordat iemand hier iets aan heeft veranderd. Daarom maakt GlasNed24 foto’s van de situatie. Deze foto’s kunnen u helpen de schade op uw verzekering te verhalen. Nadat GlasNed24 dit gedaan heeft, zullen wij zo snel mogelijk de scherven opruimen. Op deze manier voorkomen we lichamelijk leed van kinderen en of huisdieren die door de scherven heen kunnen lopen. De Glaszetters ruimen de scherven veilig voor u op.

  • Kijk of u in het bezit bent van een raam kapot verzekering

Zoekt u of u verzekerd bent tegen glasschade. Dit hangt vaak af van de polis die u heeft en de manier waarop de schade is ontstaan. Mocht u twijfelen of u voor glasschade verzekerd bent, dan is het altijd de moeite waard om uw verzekeringsmaatschappij te bellen. Zij kunnen u vertellen of de gemaakte schade onder uw dekking valt. Bent u wel verzekerd, dan is het ook aan te raden om uw verzekering in te lichten.

  • Neem contact op met GlasNed24

Dit kan via telefoonnummer 088-2407 000 of mail naar info@glasned24.nl. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Binnen een uur kunt u onze ervaren glaszetter verwachten.

Na uw glasschade melding
Zodra uw glasschade bij ons bekend is zal ons team van professionals samen met u de situatie zo snel mogelijk herstellen. Ook zorgen wij ervoor dat al het gevolg van de schade en/of glasreparatie opgeruimd wordt.

Raam kapot verzekering
Kijk bij een glasschade, zoals een kapot raam, of u in het bezit bent van een raam kapot verzekering. Deze raam kapot verzekering geldt namelijk in sommige situaties niet. Bij GlasNed24 zorgen wij er wel voor dat wanneer u verzekerd bent wij de kosten regelen met de verzekering. Bij ons hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het declareren van het geld voor de glasreparatie als u in het bezit bent van een raam kapot verzekering. GlasNed24 is aangesloten bij alle verzekeringen en kan u daarom in elke glas reparatie van dienst zijn.

Glaskeuze bij een raam reparatie
De glasschade aan uw raam is natuurlijk onverwacht en brengt onvoorziene kosten met zich mee. De raam reparatie biedt u wel de mogelijkheid om uw glassoort te wijzigen. Zo zijn er tegenwoordig verschillende soorten glas die vele voordelen met zich meebrengen. U kunt kiezen voor glassoorten die goed isoleren, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Ook als u kiest voor geluidswerende of zonwerende glazen kan dit uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Bij het kiezen van het juiste glas kunt u natuurlijk onze gespecialiseerde glasmonteur om hulp vragen.

Paste your AdWords Remarketing code here