Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Enkel glas

Enkel glas is een klassieke glasoptie die bestaat uit één enkele glaslaag, zonder extra isolerende luchtruimtes. Hoewel enkel glas geen goede isolerende functie heeft, wordt het glas nog steeds in veel toepassingen gebruikt vanwege zijn eenvoudige en tijdloze uitstraling. Je ziet enkel glas tegenwoordig nog veel in binnendeuren, binnenruimtes, douchewanden of scheidingswanden terugkomen. Vaak wordt hierbij wel gebruik gemaakt van veiligheidsglas, zodat wanneer het glas zou breken, dit geen schade zou berokkenen.

Voordelen van enkel glas

Hoewel enkel glas niet de hoogste isolatiewaarden biedt, heeft het toch enkele voordelen:

  • Eenvoudige esthetiek: Enkel glas heeft een tijdloze uitstraling die goed past bij historische gebouwen en bepaalde architecturale stijlen.
  • Kosten: Het is vaak goedkoper dan moderne isolatieglas opties, zowel qua aanschaf als installatie.
  • Eenvoudig te vervangen: In geval van schade is enkel glas eenvoudig te vervangen.

Hoe goed isoleert enkel glas?

Het is belangrijk om te begrijpen dat enkel glas niet zo goed isoleert als modernere glasopties. Vanwege het ontbreken van isolerende luchtruimtes kan enkel glas warmteverlies veroorzaken, wat resulteert in koude plekken bij ramen en een hoger energieverbruik. Het biedt ook minder geluidsisolatie in vergelijking met isolerende beglazing. Met isolatieglas bespaar je heel wat op de energierekening ten opzichte van enkel glas.

Enkel glas op maat bestellen

Bij GlasNed24 kun je enkel glas in verschillende vormen op maat bestellen om aan je specifieke behoeften te voldoen. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen, zodat je het enkel glas kan kiezen dat perfect bij uw project past.

Enkel glas plaatsen

Het correct plaatsen van enkel glas is van essentieel belang voor een goede werking. Onze deskundige vakmensen zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen en veiligheidsvoorschriften.

Ontdek de eenvoud en charme van enkel glas

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en klassieke glasoptie voor je project, overweeg dan enkel glas. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een gratis offerte of om je bestelling te plaatsen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat enkel glas een passende keuze is voor je specifieke behoeften.

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.