Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Monumentenglas +

Op zoek naar modern glas voor een monumentaal pand zonder dat je de uitstraling van het monumentenpand aantast? Dan biedt monumentenglas + de oplossing. Monumentenglas + is een duurzaam glas met goede isolatiewaardes, terwijl het perfect past bij de vaak klassieke uitstraling van een monumentaal pand. Het glas zit qua isolatiewaarde tussen enkel glas en HR++ glas in. 

Waarom kiezen voor monumentenglas?

Oudere monumenten zijn vaak alleen voorzien van enkel glas. Om de historische waarde van het monument te behouden wil de gemeente vaak dat het glas er hetzelfde uit blijft zien. Dit heeft echter een flink nadeel: het vreet energie vanwege de slechte isolatie en zorgt ervoor dat het gemakkelijk gaat tochten in het pand. Om toch de klassieke uitstraling van het glas te behouden is monumentenglas uitgevonden, dat de uitstraling heeft van het glas van vroeger maar wel een stuk beter isoleert. Eigenlijk is het ouderwets glas in een nieuw jasje. 

Monumentenglas plaatsen

Het professioneel plaatsen van monumenten glas is van cruciaal belang om de volledige voordelen te benutten. Wanneer het glas niet op de juiste manier is geplaatst zorgt dit voor een kortere levensduur. Ook is het bij monumentenglas belangrijk dat de kozijnen en sponningen, die vaak klassiek ogen, intact blijven. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie, waarbij ze rekening houden met alle isolatienormen en veiligheidsvoorschriften. Zo bent u verzekerd van een duurzaam glas met goede isolatiewaardes voor uw monumentale pand.

Monumentenglas op maat bestellen

Bij GlasNed24 kunt u eenvoudig monumentenglas op maat bestellen dat aan al uw specifieke eisen voldoet. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen om ervoor te zorgen dat het monumentenglas perfect bij uw situatie past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste specificaties, zodat u optimaal kunt profiteren van de eigenschappen en het klassieke uiterlijk van het glas.

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.