Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Figuurglas

Figuurglas brengt een prachtige decoratieve waarde met zich mee. Het wordt veelal gebruikt voor binnenshuis, gezien figuurglas meestal enkel glas is en geen goede isolatie met zich meebrengt. Het kan echter ook als isolatieglas of als gehard glas geleverd worden. Het glas is in veel varianten beschikbaar waardoor u het voor bijna elke situatie binnenshuis toe kan passen. Vaak ziet u dit binnenshuis ook terug dat figuurglas wegens privacy redenen wordt toegepast. Zo zijn er varianten van figuurglas waar u niet of nauwelijks doorheen kan kijken. u ziet dit veel terug bij douchewanden of scheidingswanden.

Voordelen van figuurglas

  • Laat veel licht door
  • Kan privacy bieden
  • Is te combineren met isolatieglas
  • Figuurglas is zeer decoratief
  • Keuze uit veel verschillende motieven
  • Het glas kan gehard worden

Figuurglas plaatsen

Het professioneel plaatsen van figuurglas is van cruciaal belang om de volledige voordelen te benutten. Wanneer het glas niet op de juiste manier is geplaatst zorgt dit voor een kortere levensduur. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie, waarbij ze rekening houden met alle isolatienormen en veiligheidsvoorschriften. Zo bent u verzekerd van een prachtig figuurglas voor uw huis, kantoor of serre.

Figuurglas op maat bestellen

Bij GlasNed24 kunt u eenvoudig figuurglas op maat bestellen dat aan al uw specifieke eisen voldoet. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen om ervoor te zorgen dat het figuurglas perfect bij uw situatie past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste specificaties, zodat u optimaal kunt profiteren van de eigenschappen en de decoratieve waarde van het glas.

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.