Ruit stuk?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Glasservice

Glasschade

Is uw ruit stuk of heeft u een glaslek? Wij van GlasNed24 staan voor u klaar. Glasschade kan tot veel gevaarlijke situaties leiden. Het is daarom belangrijk om het glas snel te herstellen zodat u weer kunt genieten van een warm en veilig huis. Wij van GlasNed24 geloven dat glasreparatie niet moeizaam hoeft te verlopen en dat dit sneller en efficiënt afgehandeld kan worden. Daarom bieden wij u de glasservice aan die u verdient en bij uw wensen aansluit.

Onze glasservice

Bij een gebroken ruit of u een glaslek is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. U hoeft niet onnodig lang te wachten om contact op te nemen met ons. Wij bieden u namelijk een 24 uurs glasservice aan. 24 uur per dag zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 088-2407000. Ook online kunt u eenvoudig uw glasschade melden via ons schadeformulier. Bij spoed zullen wij binnen een uur ter plekke zijn en anders maken we een afspraak op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt.

Bij ons kunt u rekenen op een vakkundig herstel van uw glasschade. Wij werken met glaszetters die jarenlang ervaring hebben met het plaatsen van glas. Bij aankomst van de glaszetters zullen zij eerst de situatie duidelijk in kaart brengen. Zij maken hierbij foto’s van de schade voor de verzekering. Wanneer u een raam kapot verzekering heeft kan GlasNed24 direct de kosten bij uw verzekering declareren.

De glaszetters zullen al uw vragen beantwoorden en aan de hand van uw specifieke situatie advies geven over de verschillende glassoorten die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Door een duidelijke communicatie kan uw glas reparatie bij GlasNed24 snel plaats vinden en uw glasschade snel verholpen worden. Na het vakkundig herstel laten de glaszetters altijd een schone werkplek achter. Zij zullen ook pas vertrekken wanneer u 100 procent tevreden bent.

GlasNed24

GlasNed24 neemt uw zorgen weg over uw glasschade. Glasschade herstel hoeft niet moeizaam te verlopen. De glasschade kunt u direct online of telefonisch bij ons melden. Bij spoed zijn we er binnen een uur en anders maken we een afspraak op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 088-2407 000 of u kunt uw schade makkelijk via ons online formulier bij ons melden

Paste your AdWords Remarketing code here